Smarta produkterUppvärming

Smart uppvärmning – i soporna

Vi har sedan i våras varit testpiloter av ett smart system för styrning av den vattenburna uppvärmningen, Manetos. Tanken var att flytta med detta system till det nya huset.

Idag kom dock ett mail där man förklarar att produkten inte är tillräckligt stabil och att man därför kommer att ”stänga ner tjänsten tills vidare”.
Vidare skriver man att problemen ”är av sådan karaktär att det krävs omfattande åtgärder framåt för att komma till rätta med dem”.

Jag har noterat senaste tre veckorna att något inte stått rätt till med systemet, om det beror på just detta kan man bara gissa om. Vilket jag förstås gör.

Det var tråkiga nyheter men nu har jag i alla fall fått svar på vad som strulat med värmen i gamla kåken. Fram tills dessa problem har jag varit nöjd med hur systemet fungerat och komforten förändrades. Jag kommer nog titta lite närmare på liknande lösningar från annan leverantör, här tänker jag på Ngenic.

Fotnot.
Man har inte gått ut med något officiellt uttalande på sin hemsida.

Länkar
https://www.manetos.com/sv/
https://ngenic.se/

Mattias

Systemadministratör som hunnit med att jobba med allt från jordbruk till teknisk support (Microsoft) och bemanningsplanering. Brinnande intresse för det mesta som har med teknik att göra, men helst av allt spenderas tiden på skotern ute i de norrbottniska skogarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *